Cerrar

Jornada Emprèn Jove

Oportunitats d'empendre al món rural

el sábado, 25 de septiembre de 2021 de 16:30 a 19:30

Dónde:

Ares del Maestre

C/ Bassa

Ares del Maestre (Castellón)

Mostrar ampliado

Emprenjove Els Ports Alt Maestrat

Emprenjove Els Ports Alt Maestrat

La Xarxa Reactiva els Ports juntament amb El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader han organitzat una jornada d’emprenedoria per a joves de les comarques Els Ports i l’Alt Maestrat, el dia 25 de setembre per la vesprada al local multiusos d'Ares del Maestrat.

L’objectiu de la jornada EmprènJove és la d’incentivar l’esperit emprenedor a la ciutadania del territori, i en especial als joves.

La jornada començarà a les 16:30 h amb l’acte de benvinguda, a càrrec de diferents representants d’entitats del territori. Seguidament es presentaran els projectes participants al I Concurs d’idees emprenedores. Aquestes idees seran valorades per una comissió tècnica de valoració. 

A les 17:30 es farà la ponència de David Martínez Calduch titulada “¿Es un buen momento para emprender en el mundo rural?”. David Martínez Calduch es un coach internacional especialitat en emprenedoria.  

La jornada continuarà amb la projecció del vídeo realitzar en la jornada de portes obertes que es va realitzar els dias 3 i 6 de setembre a empreses del territori. Aquestes empreses donen a conèixer experiències reals de que en el territori Els Ports i Alt Maestrat es pot innovar i desenvolupar un negoci innovador i de gran rendibilitat. 

A continuació s’exposarà un cas d’èxit d’una empresa innovadora en el territori. Per finalitzar es farà l’entrega del premi guanyador i de l'acte de cloenda amb un berenar networking on es poden fer contactes i compartir experiències amb els participants de la jornada. 

Per participar en la jornada “Emprèn Jove” cal inscriure’s a següent enllaç: 

https://forms.gle/jEFoCZp1QJPZtx9HA

Us esperem a totes el 25 de setembre a Ares del Maestrat. 

 

S/V
319 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar